Ελλάδα: «Γελάει»το Twitter με το στριπτίζ του Κ. Γρηγοριάδη

8 Δεκεμβρίου 2022
Ιδεολογική… διάσταση έδωσε στο «ατυχές γεγονός» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, ο οποίος γδύθηκε στο φόντο μιας εν εξελίξει τηλεδιάσκεψης

Άφθονη -και καρυκευμένη με αποκάλυψη ακάλυπτης σάρκας τροφή για σκέψη (δηλαδή για ακατάσχετο τρολάρισμα) προσέφερε στην κοινότητα του Twitter, μάλλον άθελά του, ο Κλέων Γρηγοριάδης. O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, πιθανώς απορροφημένος στους προβληματισμούς του για την πολιτική επικαιρότητα, ξεγυμνώθηκε στο φόντο μιας εν εξελίξει τηλεδιάσκεψης, στην οποίαν λάμβανε μέρος η συνάδελφός του, επίσης βουλευτής του ΜέΡΑ 25, κα Μαρία Απατζίδη.

Το απρόοπτο «στριπτίζ» του Κλέωνος Γρηγοριάδης σχολιάστηκε όπως ήταν φυσικό ποικιλοτρόπως σε πλήθος tweet, τα περισσότερα των οποίων κινήθηκαν σε τόνους θαυμασμού για την ακομπλεξάριστη τόλμη του νυν πολιτικού και πρώην ηθοποιού.

Όσο για τον ίδιο τον κ. Γρηγοριάδη, δημοσιοποίησε τη δική του άποψη σε οξύ επιτιμητικό τόνο, τονίζοντας ότι αποκάλυψε το γυμνό πανωκόρμι του επειδή ακριβώς είναι υπερβολικά απασχολημένος με την άσκηση των αντιπολιτευτικών καθηκόντων του στη Βουλή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, ο Κλέων Γρηγοριάδης, φροντίζοντας να προσδώσει την απαραίτητη ιδεολογική και κινηματική διάσταση κατά του φαύλου status quo κ.λπ. έγραψε στο Twitter ότι «τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην Βουλή, μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος. Υ.Γ. Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην Βουλή, αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα».

Το άσπονδο κοινό του Twitter, πάντως, δεν συμμερίστηκε το θυμό του κ. Γρηγοριάδη, προτιμώντας να διακωμωδήσει το περιστατικό. Πάντως, ένα παράπλευρο «ατυχές γεγονός» κατά την έκφραση του βουλευτή, είναι ότι μόνο μια απειροελάχιστη, σχεδόν αμελητέα μειονότητα σχολιαστών φαίνεται να γνωρίζει ότι το «Κλέων» κλίνεται, ότι μεταπλάθεται γραμματικώς στη γενική πτώση, την αιτιατική κ.ο.κ. Κάποιος άλλος στη θέση του Κλέωνος Γρηγοριάδη, ίσως να διαμαρτυρόταν εντόνως και για την κακοποίηση του μικρού του ονόματος.

Ακολουθήσε σταχυολόγηση των πιο χαρακτηριστικών Tweet γύρω από το ημίγυμνο πέρασμα του κ. Γρηγοριάδη από την κάμερα τα οποία από λεπτότητα της εφημερίδας δεν τα αναπαραγάγουμε!


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE