Βουλή: Το επεισόδιο με την Φωτεινή Πιπιλή – Η χειρονομία που την «εκνεύρισε»

8 Δεκεμβρίου 2022

Αίσθηση προκάλεσε το σημερινό επεισόδιο στην Βουλή, όταν κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του Πρωθυπουργού η εμφανώς «εκτός εαυτού» Φωτεινή Πιπιλή έφτασε μέχρι τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής της ΝΔ διήνυσε περισσότερα από 40 μέτρα για να ζητήσει τον λόγο σε έντονο ύφος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελευθέριο Αβραμάκη. Σύμφωνα με βουλευτές που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, ο κύριος Αβραμάκης έκανε μια απαξιωτική χειρονομία στην Φωτεινή Πιπιλή που παρέπεμπε σε… ποτό. Η κυρία Πιπιλή έφυγε τρέχοντας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν αυτός που λειτούργησε πυροσβεστικά. Ο Γιάννης Οικονόμου σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε στην κυρία Πιπιλή και την τράβηξε πίσω στα έδρανα της ΝΔ προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθέριο Αβραμάκη, ποτέ δεν έκανε τέτοια χειρονομία, αλλά της είπε να πιει ένα καφέ. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι είχε επίγνωση του περιστατικού και γι’ αυτό αργότερα μίλησε για ένταση και χαρακτήρισε συμπαθέστατη την κυρία Πιπιλή: «Η ένταση και ο διάλογος είναι εντός του πλαισίου της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που είδαμε με την συμπαθέστατη σε εμένα βουλευτή να σηκώνεται από την θέση της και να ζητά τα ρέστα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξαναγίνει»


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE