Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης

6 Ιουνίου 2023

Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά από τους οκτώ συνολικά νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Αντίθετα, στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Πρόκειται για έξι αλλοδαπούς και δύο Έλληνες, πατέρα και γιο, που προέρχονται από την γειτονιά της 12χρονης και συνελήφθησαν μετά από ένταλμα του ανακριτή,

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν 20χρονο νεαρό ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και κατά πληροφορίες στην απολογία του επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ανακριτικό γραφείο οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν απολογούμενοι τα αδικήματα που τους απαγγέλθηκαν κατά περίπτωση τους αποδίδονται των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη ανάκριση για την υπόθεση, που ξεκίνησε με την προφυλάκιση του Μίχου και εν συνεχεία των υπολοίπων 29 κατηγορουμένων για «τα ραντεβού της φρίκης» έχει πλέον ολοκληρωθεί από την ανακρίτρια που την χειρίστηκε και η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων.

Η υπόθεση έκλεισε ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία για το επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας, με την παραπομπή ή μη κατηγορουμένων, καθώς για την συντριπτική πλειονότητα τους είναι στην φυλακή και «τρέχει» ο χρόνος για το όριο των 18 μηνών προφυλάκισης. 


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE