Τσιτσιπάς για τον αποκλεισμό από τον Αλκαράθ: «Κοιμόμουν στα πρώτα δυο σετ, θα αποφύγω στο μέλλον τα χάπια μελατονίνης»

7 Ιουνίου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τον ύπνο που έριξε πριν τον αγώνα αλλά δεν βοήθησε


Καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή του και φυσικά απο τον αποκλεισμό από τον Κάρλος Αλκαράθ δεν ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που έχει πλέον 5/5 ήττες από τον Ισπανό είπε αρχικά πως δεν έπρεπε να κοιμηθεί πριν το παιχνίδι: «Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει.

Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ, μπορεί όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγμα όταν παίζεις σε Slams. Έκανα το ίδιο λάθος στο παρελθόν και όταν έπαιξα με τον Novak στο Bercy πριν ένα χρόνο είχα ακριβώς το ίδιο σκορ με τα δυο πρώτα σετ σήμερα. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2!».

Εν συνεχεία υποστήριξε:« Ήμουν τελείως εκτός στα 2 πρώτα σετ, κατά μία έννοια κοιμόμουν. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο. Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Carlos, παίζει πολύ καλά. Άξιζε να κερδίσει, ας μην μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι απλά σκασμένος που όλο αυτό με επηρέασε τόσο. Ας προχωρήσουμε».


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE