Πνιγμοί στη θάλασσα: 6 θάνατοι λουόμενων σε ένα 24ωρο σε παραλίες της χώρας

17 Ιουλίου 2023
Διαβάστε αναλυτικά σε ποιες περιοχές συνέβησαν τα θλιβερά περιστατικά

Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί σε θαλάσσιες περιοχές της χώρας μας, αφού το 24ώρο που μας πέρασε άλλοι έξι συνάνθρωποί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα.

Αναλυτικά τα περιστατικά
1. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Σταυρού Θεσσαλονίκης, 69χρονος ημεδαπός. Στον 69χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό, με αρνητικά αποτελέσματα και στη συνέχεια από πλήρωμα ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

2. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Πέρα Τσουτσουρά, 82χρονος ημεδαπός. Ο 82χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

3. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή πλαζ Πυθαγορείου, 62χρονος αλλοδαπός. Ο 62χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

4. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Κουμ Καπί Χανίων, 78χρονος ημεδαπός. Ο 78χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

5. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Ορφυνίου Παγγαίου Καβάλας, 63χρονος αλλοδαπός. Ο 63χρονος, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

6. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία Γρίμποβο Ναυπάκτου, 81χρονη ημεδαπή. Η 81χρονη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

Πηγή: ΑΠΕ


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE