Ελεονώρα Μελέτη: Έξαλλη με γονείς που παράτησαν την ανάπηρη κόρη τους

31 Αυγούστου 2023
«Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς», έγραψε στο σχόλιο της η παρουσιάστρια

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Αφορμή στάθηκε η απόφαση γονιών να παρατήσουν το ανάπηρο παιδί τους στο παιδιατρικό νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Η παρουσιάστρια του Mega αναδημοσίευσε την εικόνα του μικρού κοριτσιού και εκφράστηκε με αιχμηρό τρόπο για τους γονείς που το εγκατέλειψαν.

«Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό», γράφει στο κείμενό της.

«Έχω κάνει ρεπορτάζ στο Μητέρα, έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα «ανεπιθύμητα», άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει» καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE