Δημοτικές Εκλογές 2023: Δήμος Περάματος

5 Σεπτεμβρίου 2023

Λίγα λόγια από την Κα .Ρένα Βέγκου:

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Ονομάζομαι Ειρήνη (Ρένα) Βέγκου και είμαι Πρόεδρος στην Αργώ Περάματος, ένα φορέα με έντονη κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική δράση.

Παράλληλα, είμαι Διευθύντρια στην Γενική Διεύθυνση για την «Οικογένεια και το Παιδί» του Διεθνούς Φορέα International Action Art με παραρτήματα σε 72 χώρες, καθώς και στον όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Επιπλέον, εδώ και 20 χρόνια εργάζομαι στην Χ.Α.Ν. Νίκαιας και είμαι Υπεύθυνη στα Τμήματα χορού.

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στους τομείς:

«Marketing και επικοινωνία» & «Leadership as an innovative approach to organization and management».

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Έχω πάνω από 20 διακρίσεις και βραβεύσεις για την κοινωνική μου δράση και μια ξεχωριστή βράβευση στο Wembley του Λονδίνου.

Υπήρξα μέλος Δ.Σ πολλών πολιτιστικών και αθλητικών φορέων και Αρχηγός Συστήματος στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Περάματος.

Αποφάσισα να στηρίξω την «Δύναμη Ευθύνης» και τον κύριο Δημήτρη Γκανά, έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο, τίμιο, ολιγαρκή, ντόμπρο, μα πάνω από όλα έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και αυτό τον καθιστά ξεχωριστό.

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτελεί το πιο γερό θεμέλιο της «Δύναμης Ευθύνης», καθώς κανείς από εμάς δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

Ο βασικός μας στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ που αποτελεί το επίκεντρο της πολιτικής του συνδυασμού μας, με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, σεβασμό και με έντονο το καθήκον για το κοινό καλό στις εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ την στήριξη σας για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το Πέραμα μας, την πόλη όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με τον σύζυγο μου και την οικογένειά μας.

Με την βοήθεια σας θα προσπαθήσω ώστε το Πέραμά μας, να γίνει μια πόλη ασφαλή, όμορφη και γεμάτη ελπίδες για τα παιδιά μας.


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE