Περιφερειακές Εκλογές 2023

6 Σεπτεμβρίου 2023

Λίγα λόγια από την Κα. Πανά:

ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ- Γιάννης Σγουρός

«Συνέπεια Λόγων κ’ Έργων»

Αγγελική Πανά

Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος #Πειραιά

Αγαπητοί μου φίλες & φίλοι.

Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν το ενδιαφέρον, τη συνέπεια και την ενεργή δράση μου στα κοινά, μέσα από το Γονεϊκό Κίνημα, τον εθελοντισμό την έμπρακτη βοήθεια και προσφορά στο συνάνθρωπο. Είμαι εδώ να συμβάλλω όσο μπορώ με τις δυνάμεις μου στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Προτεραιότητα μου, καλύτερες συνθήκες για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ασφαλή και σύγχρονα σχολεία, την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, ο εθελοντισμός.

Πρώτο μου μέλημα η «Κοινωνική πολιτική»

Είναι λοιπόν για μένα μεγάλη χαρά και τιμή, μετά από την πρόσκληση του Γιάννη Σγουρού να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά.

✅Γιατί με τον Γιάννη Σγουρό;

Ο Γιάννης Σγουρός είναι ο μόνος που παρήγαγε σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του, τόσο το (2003-2014) στη Νομαρχία Αττικής, όσο και το (2011-2014)στην Περιφέρεια Αττικής.

Ένας άνθρωπος ακέραιος με ήθος που άφησε μόνο, πραγματικό έργο.

Η δυναμική του στη διάρκεια της θητείας του στην Αυτοδιοίκηση, επιβάλει την επιστροφή του στη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

✅Γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα, συνέπεια λόγων και έργων.

✅Γιατί πρέπει η Περιφέρεια Αττικής να να ξανά μπει σε τροχιά ανάπτυξης για την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας και κύριος για την νέα γενιά.

✅Μαζί να αγωνιστούμε για την αλλαγή στη Περιφέρεια Αττικής.

Στις όμορφες γειτονιές μας αξίζουν καλύτερες μέρες, καθαρότερος ουρανός.

#Γιάννης_Σγουρός


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE