Κώστας Καζάκος: Η τελευταία του παράσταση προβάλλεται στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

8 Σεπτεμβρίου 2023
Σε μια βραδιά μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του

Η επιβλητική φωνή του Κώστα Καζάκου θα αντηχήσει ξανά στο θεατρικό του σπίτι, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του. Το θέατρο «Τζένη Καρέζη» θα τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού με την προβολή της τελευταίας του παράστασης, «Πώς να σωπάσω…», την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, θα τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Καζάκου, που έφυγε πριν από ένα χρόνο από τη ζωή.

Πρόκειται για μια παράσταση η οποία αφηγείται τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο μέσα από διαχρονικά τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια σημαντικών συνθετών. «Μια μικρή ιστορία για εκείνα τα ζωηρά παιδιά που δεν αγνόησαν την ιστορία μας, την άκουσαν και πρόσθεσαν τα δικά τους χρώματα σε αυτή. Γιατί το παρελθόν δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αφετηρία του μέλλοντος»

Τα κείμενα η σκηνοθεσία είναι της Τζένης Κόλλια. Ακούγονται συνθέσεις των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάρκου Βαμβακάρη, Σταύρου Ξαρχάκου και Δήμου Μούτση ενώ ερμηνεύουν οι Χρήστος Θηβαίος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βιολέτα Ίκαρη και Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Κρατήσεις δελτίων εισόδου μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ 


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE