Εθνική Ελλάδας: Χωρίς δοκιμές 11άδας ο Πογιέτ, η εκτίμηση για το βασικό σχήμα με το Γιβραλτάρ

9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πογιέτ θα έχει αρκετές απουσίες για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ την Κυριακή στην OPAP Arena και παρότι δεν έχει κάνει δοκιμές υπάρχει ήδη εκτίμηση 11άδας

Για τον αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ ο Πογιέτ θα έχει εκτός τον τραυματία Μπάλντοκ και λόγω καρτών τους Μάνταλο, Σιώπη, Κουρμπέλη και Τσιμίκα. Ήδη κλήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος ως επιλογή για το κέντρο. Και όλα αυτά μετά και βαριά ήττα με 3-0 στην Ολλανδία.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην OPAP Arena ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει κάνει δοκιμές 11άδας. Ωστόσο υπάρχουν ήδη εκτιμήσεις 11άδας.

Ο Βλαχοδήμος θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ φυσικά και στην άμυνα ο Γιαννούλης θα πάει αριστερά, δεξιά ο Ρότα ή ο Ρέτσος και κέντρο άμυνας με Μαυροπάνο – Χατζηδιάκο. Στο κέντρο οι Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος και μπροστά τους ο Μπακασέτας. Ως προς την επίθεση τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν οι Μασούρας, Φούντας και Γιακουμάκης.

Άρα μία εκτίμηση 11άδας έχει ως εξής: Βλαχοδήμος – Γιαννούλης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος με Ρότα ή Ρέτσο – Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος και Μπακασέτας – Μασούρας, Φούντας (ή Πέλκας) και Γιακουμάκης.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE