Α. Μπέος: Επίθεση σε πλημμυροπαθή λόγω έλλειψης ύπνου

30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλέας Μπέος, βρέθηκε σε μια ακόμα επεισοδιακή κατάσταση, όπου χειροδικήθηκε κατά πλημμυροπαθή. Το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι της Άλλης Μεριάς συναντήθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα του χωριού, διαμαρτυρόμενοι για το μπάζωμα του ρέματος που διενεργείται χωρίς προηγούμενη μελέτη και χρησιμοποιεί φερτά υλικά από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η αστυνομία κλήθηκε για να διαχειριστεί την κατάσταση, και στο σημείο εμφανίστηκε ο ίδιος ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλέας Μπέος, ο οποίος συγκρούστηκε με πολίτες που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους. Οι εντάσεις αυξήθηκαν, και ένας από τους πολίτες βρίσκεται να επικρίνει τον δήμαρχο και την επιλογή του να τον ψηφίσει.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα», φώναζε ο πλημμυροπαθής.

Σε απάντηση, ο δήμαρχος επιτέθηκε στον πολίτη και τον χτύπησε, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν την κατάσταση χωρίς να παρέμβουν.

«Όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα»

Ο ίδιος ο δήμαρχος, μετά από αυτά τα γεγονότα, ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αναφέροντας ότι αυτή η αντίδραση προήλθε από τον ακραίο άγχος που βίωνε λόγω της ανάγκης να εξυπηρετήσει τους πολίτες του σε περίοδο δύσκολων συνθηκών και προβλημάτων, αλλά απορρίπτοντας τα προσωπικά υβριστικά σχόλια που ακολούθησαν.


Δείτε επίσης:


Defacto.news ακολουθήστε μας και στο Google News

error: Defacto.news
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE